Ahad, Mei 02, 2010

Rahsia Silap Mata Antarabangsa - AMAR *Baru

AMAR
RM238
Amar Magical Production

Setelah muncul dengan 3 koleksi buku rahsia silap mata, kini Amar muncul dengan satu lagi keluaran terbaru yang memjelajahi rahsia silap mata antarabangsa pula.

Buku ini adalah eksklusif dan cetakan adalah terhad.

Apa kelebihan buku ini berbanding buku-buku sebelum ini?

Kini Amar membawa satu lagi kelainan dan menjadikan buku ini sangat berguna kepada semua golongan, usia dan status. Satu penjelajahan yang amat berguna dalam kita menjalani kehidupan seharian. Bukan sekadar hiburan, malah lebih dari itu.

Antara Keistimewaan Memiliki Buku Rahsia Silap Mata Antarabangsa:

1. Dapat menjana sumber pendapatan yang sangat lumayan dengan menjadi ahli silap mata sambilan atau sepenuh masa dengan mempersembahkan silap mata di majlis-majlis keramaian, program-program korporat dan sebagainya. Anda juga boleh buat duit dengan mengadakan kelas belajar silap mata dengan menjadikan buku ini sebagai modul.
2. Sangat sesuai untuk guru, pensyarah, perunding motivasi dan sebagainya kerana dapat menggunakan teknik dan kemahiran silap mata di dalam proses pengajaran dan pembelajaran untuk menarik perhatian, tumpuan dan minat audien.
3. Nilai sebenar ilmu silap mata yang terkandung di dalam buku ini melebihi RM5000. Silap mata yang diajar juga tidak memerlukan anda membeli barangan silap mata yang mahal kerana hanya menggunakan barangan sekeliling yang murah dan mudah didapati. Buku di dalam Bahasa Melayu ini sesuai untuk semua peringkat umur dan status. Ianya amat mudah difahami dan dipelajari.
4. Menjadikan IQ dan minda lebih tinggi dan cerdas kerana permainan silap mata akan merangsang kecergasan otak kiri dan kanan dengan seimbang. Dalam masa yang sama dapat meningkatkan keyakinan diri kemahiran komunikasi dan pengucapan awam yang berkesan.
5. Anda akan menjadi orang yang dikagumi dan disanjungi ramai dengan kemahiran istimewa yang jarang dimiliki orang.
6. Anda juga pasti menjadi kreatif dan memiliki kemahiran mengembangkan dan mencipta silap mata baru dan tersendiri seperti yang anda inginkan.
7. Dapat menghindarkan diri anda dari penipuan terutamanya bomoh dan pengamal perubatan palsu yang menipu pelanggan menggunakan teknik silap mata. Dengan ini, wang anda tidak akan terbang begitu sahaja akibat ditipu.
8. Sebagai BONUS! Anda akan mempelajari kemahiran mengesan penipuan. Anda dapat mengelakkan diri daripada ditipu oleh sesiapa sahaja dengan teknik yang diajar. Teknik ini asalnya diguna pakai oleh CIA, FBI dan badan-badan keselamatan antarabangsa untuk membasmi jenayah dan penipuan. Kemahiran ini ada kaitan dengan silap mata ‘Mentalism’.

JADI, TUNGGU APA LAGI? DAPATKAN SEKARANG BUKU RAHSIA SILAP MATA ANTARABANGSA EDISI TERHAD INI.

Beli di:
http://www.amar.com.my/produk/motivasi1/bukuantarabangsa.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan